Autor: Informer.rs

31.05.2023.

10:52

Foto: AP/Photo

Sport

KO VREĐA PARTIZAN NE ZASLUŽUJE DA NOSI DRES I GRB KLUBA! Bivši fudbaler crno-belih o dolasku Vranješa: Takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu

Bez izgovaranja bilo kojeg imena, jasno je da je Ostojić mislio o potencijalnom dolasku Ognjena Vranješa u klub iz Humske o kojem se prethodnih dana mnogo pisalo.

Informer

Ognjen Vranješ

Navijači Partizana, "grobari", već su upravi stavili do znanja svoje mišljenje o dolasku talentovanog fudbalera koji je svojevremeno vređao klub i Alberta Nađa nazvao "klempavim" . 

Informer

Poruka "grobara"

Istog mišljenja je i bivši fudbaler, sada radi u filijali Partizana, Teleoptiku, Bojan Ostojić.

Ne ulazeći u kvalitet igrača, smatram da bi to bio loš potez za klub. To bi loše uticalo na celu narednu sezonu, donelo negativan efekat na tribine i teren. Takvih slučajeva je bilo u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - rekao je u intervjuu za "Nogomaniju" Ostojić.

Informer

Bojan Ostojić nema dilemu

Prisetio se i perioda kada je sarađivao sa Igorem Duljajom i ocenio ga kao odličnog pedagoga i fudbalskog stručnjaka.

- Imao sam sreću da sarađujem sa Igorom u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu jer znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi - završio je Ostojić.