Autor: Informer.rs

07.06.2023.

19:49

Foto: Starsportphoto

Sport

MITAR RASPALIO MAŠTU 'GROBARIMA'! Srpski GOLGETER progovorio O POVRATKU u Partizan

Njegov dolazak fanovi Partizana pozdravili su snažnim aplauzom i ovacijama. Iskusni napadač je miljenik "grobara", iako je samo jednu sezonu odigrao za prvi tim "parnog valjka". On je ponikao u Humskoj i nikada nije krio da je od malih nogu veliki navijač crno-belih.

Naš reprezentativac je klupsku pauzu iskoristio da dođe u Srbiju i da podrži izabranike Željka Obradovića na putu ka finalu regionalnog takmičenja.

Informer

Mitar je i krajem prošle godine bio u Areni

To je ujedno bio drugi put ove sezone da popularni Mitrogol uživo gleda Pantera, Egzuma, Lesora, Smailagića i ostale.

- Partizan je imao fenomenalnu sezonu. Laički mogu da pričam o košarci, iz srca, onako navijački. Uvek rado dođem da pogledam utakmicu, kad god mogu. Tu sam iz poštovanja prema klubu, Željku Obradoviću i igračima. Želim da im odam priznanje za sve što su dosad uradili. Normalno je da ima onih koji tuguju zbog onoga što se dogodilo protiv Reala u Evroligi, ali ja lično ne žalim puno. Momci su odradili neverovatan posao i dali sve od sebe. Nadam se da će biti još lepih stvari do kraja ove sezone - rekao je Mitrović u razgovoru za "TV Partizan".

Informer

Mitrogol je samo jednu sezonu odigrao za prvi tim Partizana

Na konstataciju da navijači željno čekaju da se on što pre vrati u Humsku i ponovo obuče crno-beli dres, rođeni Smederevac se nasmejao i kratko poručio:

- Hvala na lepim željama. Nadam se da se uskoro vidimo opet, ali na terenu - dodao je Mitar.