13.06.2023.

22:36

Foto: Starsportphoto

Sport

TO JE VAŽNO! Željko Obradović: OKREĆEMO SE SLEDEĆEM MEČU!

Na početku se zahvalio navijačima,  te istakao da je pobeda bitna,a  da se sada okreću sledećoj utakmici.

- Ponosni da smo prešli brojku od 500.000 navijača i to nema niko u Evropi. Navijača koji su toliko odani da je to neverovatno i još jednom bih da im se zahvalim na svemu što su radili tokom sezone i na ovoj utakmici. Dva različita poluvremena, a zbog sjajnog šuta smo kontrolisali utakmicu u prvom poluvremenu i očekivali smo da Zvezda reaguje, reagovali su i vratili se u utakmicu, ali smo uspeli ad privedemo meč kraju i povedemo sa 1-0. Važno je upravo to i okrećemo se sledećoj utakmici koja je za 48 sati. Čestitam igračima - rekao je Željko Obradović.

Pričao je i o tome što se dogodilo u dva poluvremena, ali i o Aleksi Avramoviću.

- Razlika je upravo ovo o čemu sam pričao, šut za dva i tri i u drugom šutiramo 0/7 i to je glavna razlika. Aleksa ima ogromnu želju da igra i pomogne ekipi, a u petak je dobio dozvolu da trenira i u nedelju uradio prvi trening i juče pred utakmicu. Videćemo, nadam se da ćemo ga koristiti u plej-ofu jer on može da donese ogromnu energiju i ono što se očekuje od njega agresivnost na parketu - rekao je on.

Meč sada treba dobro analizirati, kako bi se pripremili za novi susret koji je na programu za manje od 48 sati.

- Čeka me noćas analiza utakmice, sve stvari su mi i sada prilično jasne, ali možda se ukaže neki detalj - završio je on.