Autor: Informer.rs

16.06.2023.

15:18

Foto: Starsportphoto©

Sport

PLATILI GA 700.000 EVRA, SAD RASKINULI UGOVOR! Hamidu Traore napustio Partizan

Reč je o defanzivnom vezisti koji je prošlog leta stigao u Partizan iz turskog Giresuna za 700.000, ali nije opravdao očekivanja. On je sa crno-belima imao još dve godine ugovora, ali odlučeno je da ipak dođe do prekida saradnje, što je potvrdio i Partizan.

"Nakon godinu dana nastupanja za FK Partizan, igrač Hamidu Traore i klub su se sporazumeli da prekinu saradnju. FK Partizan želi igraču Traoreu sve najbolje u daljem nastavku fudbalske karijere", navodi se u poruci Partizana.

Informer

 

Nekadašnji reprezentativac Malija odigrao je 22 utakmice za Partizan u nedavno završenoj sezoni i zabeležio je jednu asistenciju. Drugi deo sezone imao je problema sa povredama, pa je retko bio u protokolu.

Tokom karijere igrao je još za Bamako iz rodne države, kao i za turske klubove Elazigspor, Karabukspor, Adanu i pomenuti Giresun.

Partizan je, maltene istovremeno, završio transfer levog beka Nikole Antića iz ruskog Himkija, koji stiže za obeštećenje od 120.000 evra, što je Informer još sinoć najavio. On će potpisati ugovor na tri godine.