Autor: Informer.rs

18.06.2023.

23:31 >> 23:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

OBRADOVIĆ BESAN ZBOG PORAZA: Ovakve stvari su se i RANIJE DEŠAVALE! Direktor ABA lige je SVE VIDEO...

Imao je Partizan prvu "meč loptu" da pred navijačima Crvene zvezde reši šampionsko pitanje u ABA ligi, ali crno-beli to nisu uspeli da iskoriste. Trener Željko Obradović nakon utakmice pojavio se pred novinarima i objasnio koji su bili uzroci poraza. 

- Sve čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, poslednja četvrtina neuporedivo bolja od naše, u ostatku smo bili egal. Najveći problem je što nismo umeli da kontrolišemo emocije, imali smo veliki broj izgubljenih lopti, imali su više poseda i zbog toga su pobedili. Imamo utakmicu u četvrtak, a ako ne pobedimo tada imamo meč pred našim navijačima. To sam rekao i momcima, "Sve je okej, idemo dalje" - rekao je Željko Obradović na startu konferencije. 

Atmosfera je od samog starta bila paklena, a Obradović je potom objasnio i momenat iz prve četvrine kada je sprečio ekipu da "pobegne" u svlačionicu nakon što je na parket uleteo jedan upaljač. 

- Sudije su u nekom trenutku prekinule utakmicu, nije bilo razloga za tako nešto. Nešto je palo na parket, mnogo je opasnije bilo ono pre početka. Igračima nije bilo dozvoljeno da se zagreju, a to se ovde dešavalo i ranije. Bio je direktor ABA lige, sve je video, tu su bili i delegati - dodao je trener Partizana. 

Interesovalo je novinare šta je presudilo na večerašnjoj utakmici.

- Četvrta četvrtina je odlučila, imao sam mnogo igrača koji su imali problema sa faulovima. Pokušavao sam da nađem rešenja, nisamo uspeli, to je to. Imali smo mnogo izgubljenih lopti i kada smo igrali najbolje - podvukao je Obradović.