Autor: Informer.rs

20.06.2023.

17:19 >> 18:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

SRAMOTA - PARTIZANOV FUNKCIONER PRETIO KOMENTATORU TOKOM FINALNE UTAKMICE! Arena sport izdala HITNO SAOPŠTENJE: Divljaštvo ISKOPLEKSIRANOG "ljubitelja sporta"!

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju su na svom parketu dočekali Partizan u okviru trećeg meča finalne serije ABA lige. Izabranici Duška Ivanovića nošeni atmosferom sa tribina uspeli sau da savladaju večtog rivala u utakmici koja je kasnila zbog ubacivanja predmeta na parket. 

Ipak, nakon uvodne "drame" koja je nastala tokom zagrevanje, svi uslovi da se utakmica odigra bili su ispunjeni. Navijači Crvene zvezde napravili su sjajnu atmosferu, na šta je pažnju ukazao i komentator "TV Arena sport" Milan Caković. Njegov komentar našiao je na osudu kod pojedinih pristalica Partizana, a poznati sportski komentator je tokom meča dobio i pretnju i to od, ni manje ni više, nego "kolege" - Vladana Tegeltije. 

"Živimo u vremenu u kome su mržnja i pretnje postali sastavni deo života. Kao sportska televizija, trudimo se svakog dana, da zabranimo ulaz primitivizmu, divljaštvu i onlajn junaštvu iskompleksiranih “ljubitelja sporta”.  

Među onima koji su pretili nalazi se i Vladan Tegeltija, Milanov “kolega”, ako tako možemo da nazovemo nekoga, koji oko vrata često nosi akreditaciju umesto navijačkog obeležja. Uvrede i pretnje, koje je uputio Cakoviću su vulgarne i sramne i predstavljaju najniži vid komunikacije, posebno što se radi o ljudima koji sebe smatraju medijskim radnicima. 

Informer

Vladan Tegeltija

TV Arena Sport kao medijska kuća, stoji iza svake reči koju su Milan i Srđan, ali i sve druge naše kolege komentatori rekli na ovoj, i svakoj drugoj utakmici koja se emituje na našim kanalima.  

Služba za tehnološki kriminal obaveštena je o pretnjama upućenim Milanu Cakoviću i nadamo se da će “nulta tolerancija” i u ovom slučaju dobiti svoju primenu", navodi se u saopštenju TV Arena sport. 

U nastavku se navodi da je Caković dobio otvorene pretnje i nakon utakmice finalne serije Crvene zvezde i Partizana. Sportski komentator će zajedno sa kolegom Srđanom Radojevićem biti u kabini i večeras kada na programu bude četvrti duel.