Autor: Informer.rs

21.06.2023.

08:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

"GROBARI" LJUTI NA ŽOCA, ALI IMAJU JASNU PORUKU: Ako pred 20.000 navijača ne možeš da osvojiš titulu...

Košarkaši Crvene zvezde, aktuelni šampioni, odbranili su domaći teren, pošto su i u četvrtoj utakmici pobedili Partizan sa 68:56 i izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji.

Ekipa Željka Obradovića odigrala je najgori meč u seriji, pa će crveno-beli imati šansu za istorijski preokret. U redovima Zvezde proradio je Fakundo Kampaco i bio najzaslužniji za pobedu sa 21 poenom. Na drugoj strani Dante Egzum je bio najefikasniji sa 12 koševa.

Odlučujuća peta utakmica igraće se u četvrtak (20.00) u Areni, pred navijačima Partizana. U istoriji vog takmičenja niko nije izgubio peti meč kod kuće, pa se pristalice crno-belih nadaju da će se ta tradicija nastaviti.

Informer

 

Naravno, nisu izostale kritike za veoma loše odigran večerašnji meč, čak i na račun Željka Obradovića.

Izabranici Željka Obradovića napadački jedan od najslabijih mečeva u sezoni, a sve je rezultiralo, za čitavu seriju, ubedljivim porazom. 

- Strašno smo bili nervozni, odigrali smo jednu od najgorih utakmica... Zahvaljujući velikom broju izmena smo uspeli da se vratimo, pogledao sam neke stvari, ono što se dešavalo je skandal. Jako sam srećan što ćemo petu utakmicu igrati u Areni, pred našim navijačima! Koristim priliku da ih pozovem, da navijaju fer i sportski, da poštuju sve aktere. Nadam se da ćemo posle pete utakmice pričati o sportu, a ne o stvarima koje se dešavaju ovde - rekao je Željko Obradović.