Autor: Informer.rs

21.06.2023.

20:18

Foto: Starsportphoto

Sport

OBRADOVIĆ I PANTER UGLAS PORUČILI: Sa navijačima do titule!

Košarkaši crno-belih će u petoj, odlučujućoj utakmici za titulu regionalnog prvaka imati podršku svojih navijača u Beogradskoj areni. Prva dva meča pred "grobarima" dobio je domaćin, ali su crveno-beli uzvratili na svom parketu i izjednačili u seriji na 2:2.

Obradović je, pre svega, apelovao na publiku, kako bi sve prošlo bez ijednog incidenta. Kormilar Partizana je naglasio da je protivnik izuzetno kvalitetan, ali da je cilj njegovog tima samo jedan - titula. 

- Prvo i najvažnije, želim prvo da pošaljem poruku navijačima Partizana, koji su bili fenomenalni tokom cele sezone. Nosili su tim, bili nam jak vetar u leđa i uvek nam davali dodatnu motivaciju, da i u predstojećoj utakmici isto to urade. Da bodre ekipu, ali da sve protekne fer i sportski. Da ne padne nijedan novčić na teren, to bi nam bila najveća pomoć. I molim ih, preklinjem ih da navijanje bude na nivou, bez ikakvog vređanja. Izjednačeno je u seriji, odlučuje ovaj poslednji meč protiv odličnog tima kao što je Crvena zvezda. Daćemo sve od sebe, potrudićemo se da sezonu završimo pobedom i osvajanjem ABA lige - rekao je Obradović.

Informer

 

Sa najtrofejnijim evropskim stručnjakom složio se i jedan od najboljih igrača Kevin Panter.

- Daćemo sve od sebe. Ovo je poslednja utakmica u sezoni i duel za titulu. Atmosfera u timu je jako dobra, želimo da odbranimo domaći teren. Iza nas su teški mečevi, ali zadržali smo pozitivan duh, svi se osećaju dobro i idemo na pobedu. Očekujemo i veliku podršku naših navijača. Uživali smo s njima cele sezone, nadam se da će tako biti za vreme i posle ove utakmice. Uveren sam da ćemo na terenu posao završiti kako treba - jasan je Amerikanac.