Autor: Informer.rs

24.06.2023.

06:54 >> 07:20

Foto: printscreen

Sport

OVO MNOGI NISU VIDELI! As Partizana BRUTALNO prozivao Zvezdu! SMAILAGIĆ PODIGAO BURU! (VIDEO)

Najveći vetar u leđa igračima Partizana bili su "grobari" koji su iz meča u meč ispunjavali tribine i pravili fenomenalnu atmosferu! Nakon velike pobede protiv Crvene zvezde usledila je erupcija slavlja, a oduševljen je bio i mladi košarkaš Alen Smailagić, koji je ponesen emocijama napravio jedan kiks. Naime, on je na parketu pevao neprimerene pesme za jednog sportistu.

Okružen saigračima i navijačima Partizana, pulen Željka Obradovića pevao je navijačku pesmu u kojoj se nekoliko puta uvredljivo obraća Crvenoj zvezdi i njenim navijačima! Dante Egzum koji je bio pored njega nije razumeo reči, a u kadru su bili i Matijas Lesor i Zek Ledej, dok ostali srpski igrači nisu u prvom planu na snimku koji se pojavio. 

Reprezentativac Srbije je sa mikrofonom u rukama zapevao navijačku pesmu "Da li i Zvezda ku*va il ste samo vi..." koju navijači Partizana često pevaju. Alen Smailagić i navijači su zajedno otpevali više puta ovu pesmu gde se vređa najveći rival crno-belih i najverovatnije je shvatio da to nije bilo primereno kada su se slegle emocije.

Nema sumnje da je Smailagić tokom finalne serije protiv Crvene zvezde bio jedan od najbitnijih igrača Partizana. Njegova sjajna forma u finišu sezone videla se i u finalu ABA lige, kada je pravio mnogo problema crveno-belima, a u odlučujućoj utakmici finala upisao je osam poena, četiri skoka, tri asistencije i dve blokade.