Autor: Informer.rs

25.06.2023.

16:40

Foto: Starsportphoto

Sport

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE ODJAVIO PARTIZAN! Mladi ofanzivac IZABRAO TSC pre crno-belih!

Očigledno da su kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno sigurno učešće u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone, za mladog srpskog reprezentativca važniji od toga da zaigra za jedan od dva najveća srpska kluba.

Momak koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ali nikada nije dobio pravu šansu u prvom timu, rešio je da ipak odjavi Partizan i prihvati poziv TSC-a, aktuelnog viceprvaka države.

Bio je Pantović i prošlog leta na meti kluba iz Humske, ali je tada Voždovac tražio previsoko obeštećenje. Pokušali su sada čelnici "parnog valjka" ponovo da završe taj transfer i praktično je 50 posto posla bilo gotovo, ali onda je usledio preokret.

Informer

Baždar i Pantović ipak neće postati saigrači u Partizanu

Da je ovaj posao i definitivno propao potvrdio je i sportski direktor crno-belih, Ivica Kralj.

- Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem, imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mi mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub. Ni sam ne mogu da razumem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugačiji utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra... - rekao je Kralj za portal Telegraf".

Inače, talentovani krilni napadač je u tabor "zmajeva" došao iz Grafičara u julu 2020. godine, a za superligaša sa Dušanovca odigrao je ukupno 86 utakmica, dao 16 golova i upisao deset asistencija.