Autor: Informer.rs

27.06.2023.

10:46

Foto: Starsportphoto

Sport

'GROBARI' DOBILI I LEPU VEST! Jedna od Željkovih uzdanica ostaje u Partizanu!

Posle saznanja da kapiten Kevin Panter (30) prelazi u Barselonu, dočekali su navijači Partizana da čuju i jednu lepu vest! Sjajni plejmejker je, po svemu sudeći, prelomio da nastavi saradnju sa novim regionalnim prvakom i trenerom Željkom Obradovićem.

Madar je po ugovoru još godinu dana vezan za klub iz Humske, ali se posle odlične sezone u Evroligi i ABA ligi pričalo da se za njega interesuje Makabi iz Tel Aviva, kao i da postoji mogućnost da se oproba u NBA ligi. Prava na izraelskog reprezentativca polaže Boston, koji ga je 2020. izabrao kao 47. pika u drugoj rundi NBA drafta.

Informer

 

Međutim, Seltiksi nisu uvrstili Jama na spisak za Letnju ligu, što svakako ide u korist crno-belima. Momak koji je minule sezone u najjačem klupskom takmičenju proglašen za "Zvezdu u usponu" trenutno je najbliži ostanku u taboru "parnog valjka".

S druge strane, posle Pantera, srpski klub bi ovog leta mogao da napusti i Dante Egzum, za kojeg se interesuju Panatinaikos i Monako, a spekuliše se da ne bi bilo iznenađenje da odu i Janis Papapetru, Matijas Lesor i Zek Ledej.