Autor: Informer.rs

27.06.2023.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

PONOVO U HUMSKOJ! Partizan vratio iskusnog vezistu!

Iskusnom defanzivnom vezisti ovo će biti drugi mandat u klubu iz Humske, pošto je prethodno za "parni valjak" nastupao od leta 2018. do januara 2022. godine.

Momak rodom iz Berana u biografiji ima trofej Kupa Srbije iz sezone 2018/19. Sada je potpisao ugovor na dve godine sa Partizanom, a zadužio je broj 19.

Šćekić je jedan od miljenika navijača Partizana, a posebno se pamte neki od njegovih važnih golova. Najviše onaj iz 2021. u 90. minutu protiv ruskog Sočija kod kuće, u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, kada su crno-beli prošli dalje posle penala.

- Kada odeš iz Partizana tek onda shvatiš kolika je zapravo ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred "grobare". Daću sve od sebe da zajedno sa ostalim momcima vratimo Partizan na tron naredne sezone. Mnogo napornog rada je pred nama, ali spremni smo za to - poručio je Šćekić.

Informer

 

Crnogorski reprezentativac je po odlasku iz Humske kratko nastupao za poljsko Zaglebje, potom je imao epizodu u Saudijskoj Arabiji, a poslednjih šest meseci proveo je u Hapoel Haifi.

Zadovoljstvo zbog povratka visokog igrača sredine terena nije krio ni sportski direktor Ivica Kralj.

- Suvišno je govoriti koliko je Šćekić značio Partizanu dok je bio ovde u prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos na terenu. On je neko ko u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu, a sa najvećim ambicijama se sada vratio - objasnio je Kralj.

Šćekić je treće pojačanje crno-belih ovo leta, pošto su prethodno stigli levi bek Nikola Antić (29) iz ruskog Himkija i vezista Frank Kanute (24) iz belgijskog Serkl Briža.