Autor: Informer.rs

04.07.2023.

19:25

Foto: Informer

Sport

Bombastična pojačanja stižu u Humsku!? Kralj potvrdio: Partizan pregovara sa Nastasićem i Jovetićem!

Dok Igor Duljaj sa igračima vredno radi na pripremama u Sloveniji, uprava Partizana pokušava da formira jak kadar kako bi naredne sezone crno-beli bili daleko konukrentniji u borbi za titulu. Danas su se prvotimcima pridružila dva pojačanja - Frenk Kanute i Nemanja Nikolić, ali je to samo "uvod" u ono što se sprema u Humskoj. 

Naime, kako prenosi navijačka Instagram stranica "pbg.news", a nakon razgovora sa sportskim direktorom Ivicom Kraljem, Partizan uveliko pregovara sa NAstasićem i Jovetićem oko njihovog povratka u Humsku. 

- Stupili smo u kontakt sa Nastasićem, on je imao ugovor u Španiji koji je prekinut, ali i dalje ima ponuda iz Španije. Matija ima želju da igra za Partizan, otišao je kao dete iz kluba. Takvi igrači su nam potrebni. Oni koji znaju šta je Partizan i kako se pobeđuje - rekao je Ivica Kralj za navijači portal "pbg.news". 

Informer

 

Ipak, tu nije kraj, sportski direktor Partizana potvrdio je da klub pregovara i sa Stevanom Jovetićem koji se nedavno rastao sa berlinskom Hertom, a takođe je dete crno-belih. 

- Razgovaramo... On ima inostrane planove, međutim nije nemoguća priča da ga ubedimo da se vrati - podvukao je sportski direktor Partizana.