Autor: Informer.rs

05.07.2023.

12:15

Foto: profimedia

Sport

Stanojević odvodi igrača Partizana u Konju!

Klub na čijoj klupi od januara sedi Aleksandar Stanojević (49) nameračio se da dovede pojačanje iz Partizana! Meta Konje je Danilo Pantić (26), a kako saznaje turski "Fotospor" pregovori oko potencijalnog transfera su već počeli.

Nekadašnji fudbaler i trener crno-belih odlično je upoznat sa kvalitetima ofanzivnog veziste, koji sa "parnim valjkom" ima važeći ugovor do leta 2024. godine i ovo je možda poslednja i idealna prilika da u Humskoj nešto zarade na njegovoj prodaji.

Informer

Pantić i Stanojević sarađivali u Humskoj

Popularni Stanoje i Danilo su imali sjajnu saradnju u sezoni 2021/22, pa nije isključeno da se to ponovi u turskom Superligašu.

"Konja je potencijalno pojačanje pronašla u srpskoj Superligi. Ekipa je ostala bez španskog veziste Pocuela i albanskog krila Čekićija, zbog čega sada izbor pao na Danila Pantića, kao buduću "desetku" i glavnog organizatora igre. Prvi kontakt sa Partizanom i samim igračem je već uspostavljen. Zvanična ponuda je poslata i reakcije druge strane su pozitivne, pa se uskoro očekuje i realizacija ovog posla", piše "Fotospor".

Pantić je dete crno-belih, ovo mu je treći mandat u klubu, a prvi je završio tako što je 2015. godine otišao u Čelsi kao slobodan igrač, pošto je prethodno sačekao da mu istekne ugovor. Ipak, pravu šansu u londonskom timu nikada nije dobio, pa je bio na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru, Partizanu, Videotonu i Čukaričkom, da bi se u junu 2021. po drugi put vratio u Humsku.

Informer

 

Imao je momak iz Rume i veliki peh prošle godine, kada je tokom zimskih priprema u Antaliji pokidao prednje ukršene ligamente kolena, posle čega je dugo i pauzirao. U minule dve sezone odigrao je ukupno 45 mečeva, dao pet golova i upisao šest asistencija.