Autor: Informer.rs

05.07.2023.

18:11

Foto: kk partizan

Sport

Da li je ovo znak da Dragić stiže u Partizan!?

Iza Partizana je jedna od najuspešnijih sezona u 21. veku, bili su crno-beli na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige, dok je posle decenije vraćena titula AdmiralBet ABA lige. Sve to podiglo je lestvicu očekivanja kako uprave tako i navijača. 

Partizan je ovog leta ostao bez Dante Egzuma i Matijasa Lesora. Potraga za pojačanjima uveliko traje, a već neko vreme u opticaju je dolazak Gorana Dragića. Slovenački reprezentativac već nekoliko godina igra izuzetno u NBA ligi, ali budući da je u godinama mnogi smatraju da je vreme za povratak u Evropu. 

Crno-beli stoje u redu klubova koji žele Dragića, a da postoji nešto na relaciji Partizan-Dragić možda nam govori Instagram. Naime, slovenački reprezentativac nedavno je na popularnoj društvenoj mreži zapratio crno-bele, ali i sportskog direktora Partizana Zorana Savića. 

Slovenački reprezentativac je u Evropi nastupao za Slovan, Mursiju i Union Olimpiju pre nego što se 2008. godine preselio u NBA ligu. U Americi je nastupao za Finiks, Hjuston, potom se kratko vratio u Evroligu i branio boje Baskonije. Usledio je novi pokušaj u NBA ligi u Majamiju, Torontu, Bruklinu i Milvokiju sa kojim se nedavno rastao.