Autor: Informer.rs

10.07.2023.

10:02

Foto: FK Partizan

Sport

Partizan ima novi test u Sloveniji, Natho na poštedi!

Fudbaleri Partizana ulaze u poslednju nedelju priprema na Pohorju, a naredni rival biće mu slovenački trećeligaš! Posle pobede nad Pesnicom (5:0) i poraza od češkog Bohemijansa (0:2), izabranici Igora Duljaja imaće danas priliku da protiv Drave u Ptuju provere formu i ono što je dosad urađeno tokom deset dana boravka na planini u blizini Maribora.

Po svemu sudeći, stručni štab crno-belih neće moći da računa na iskusnog vezistu Bibarsa Natha, koji ima problem sa upalom i preporuka doktora je da miruje. Pod znakom pitanja je i krilni ofanzivac Kvinsi Menig, a pitanje je koliku će minutažu dobiti i novajlija Frenk Kanute.

Takođe, van stroja je i mladi Janko Jevremović, koji je na prvoj utakmici nezgodno doskočio i izvrnuo koleno, ali sva sreća, nije reč o težoj povredi.

Informer

 

S druge strane, povratnik Aleksandar Šćekić i desni bek Aleksandar Filipović oporavili su se od povreda i trebali bi da se nađu u protokolu. Oni su zbog manjih problema preskočili prve dve utakmice, ali sada su spremni za maksimalan napor.

Predviđeno je da Partizan do kraja završnih priprema ima proveru i sa Šturmom u Gracu (14. jul), dok je opcija odigravanja kontrolnog meča sa Galatasarajem očigledno otpala.