Autor: Informer.rs

10.07.2023.

23:28

Foto: Starsportphoto©

Sport

Grci javljaju - Papapetru se dogovorio sa Panatinaikosom!

Izašao je danas u javnost izntervju Janisa Papapetrua u kom grčki košarkaš ističe da još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti. Ipak, nekoliko sati kasnije, renomirani grčki portal SDNA javlja kako je Papapetru u poodmakloj fazi pregovora sa Panatinaikosom, te da će Zeleni uskoro otvoriti pregovore sa Partizanom. 

Novinar SDNA, Jorgos Zakas, preneo je vest kako je Papapetru spreman i voljan da se vrati kući. Novi trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, želi Janisa u svom timu, a kako se može čuti spremno je i 1.500.000 evra za ugovor na dve godine. 

Janis Papapetru stigao je u Partizan prošle sezone kao veliko pojačanje. Utisak je da se nije sjajno uklopio među crno-bele, ali da se nije privikao na život van Atine. Zbog toga, grčki reprezentativac voljan je da se vrati u Panatinaikos, a SDNA dodaje kako su ostali samo još detalji dogovora među klubovima. 

Grčki reprezentativac je prošle sezone odigrao 38 utakmica u dresu Partizana u Evroligi, prosečno je beležio 5,4 poena i 2,3 skoka. Pre crno-belog dresa nastupao je za gorepomenuti Panatinaikos, ali i Olimpijakos.