Autor: Informer.rs

13.07.2023.

09:33

Foto: Starsportphoto©

Sport

Saigrači ne daju na Madara! Navijači ga razapinju, a oni stali uz njega! (FOTO)

Mnogi navijači crno-belih su ogorčeni zbog činjenice da je jedan od ljubimaca, koji je "procvetao" u njihovom klubu odlučio da napusti Partizan.

Informer

Bukti rat imeđu agenta mladog Izraelca Miška Ražnatovića i uprave kluba, a "linč" na društvenim mrežama trpi Jam Madar jer je rešio da napusti tim koji mu je mnogo dao i u kojem je stasao u igrača kojeg su mnogi klubovi Evrolige poželeli u svojim redovima.

Da je Madar bio omiljen i među saigračima, govori podatak da je prvi u njegovu odbranu stao kapiten Kevin Panter, koji je kupio "grobare" odlučivši da ostane u Beogradu i predvodi tim i naredne sezone.

"Ne dozvolite da zbog emocija pričate glupa s**nja o Jamu Madaru, hvala", napisao je Panter na svom Tviter nalogu.

Danilu Anđušiću je posebno teško pao odlazak "mlađeg brata", pa je uz fotografiju na kojoj su zagrljeni napisao:

" Srećno u sledećem poglavlju. Budi svoj kao što si uvek bio, na terenu i van njega.Volim te moj mali brate".

Matijas Lesor, novi igrač Panatinaikosa okačio je snimak Madara dok đuska u svlačionici Partizana i poželeo mu sreću:

"Srećno brate, idi tamo i zasijaj kao što znam da hoćeš! Ne mogu reći da mi nedostaješ jer smo tri puta dnevno na telefonu" - napisao je Lesor uz emodžije koji plaču od smeha.

Informer

I Janis Papapetru, koji je takođe nedavno napustio Partizan i poput Lesora otišao u grčki klub, obratio se javno Madaru.

"Srećno Jamiii, zaslužio si ovo! Srećno u sledećem poglavlju u tvojoj karijeri, izuzetno sam ponosan na tebe. P.S. Budi slobodan da uzmeš neograničenu 5G mrežu u  Turskoj za "Facetime" pozive" - stoji u poruci Grka.

Aleksa Avramović se obratio Izralecu na hebrejskom, a onda dodao:

" Sve najbolje Jami" - stavivši crno-bela srca u opis.

Još jednom  se oglasio Panter i uz fotografiju kojom grli Madara poručio:

"Nedostajaćeš mi brate! Idi i budi sjajan"

Možda i najemotivniju poruku ostavio je Zek Ledej:

"Srećan sam što vidim ljude koji su mi postali kao braća u poslednje dve godine da nastavljaju da diplomiraju na sledećim poglavljima i uspesima svoje igre. Kada počnemo da igramo ovu igru kao deca, nikada ni ne sanjamo o životnim odnosima i vezama koje se stvaraju kroz rad. Bio sam deo različitih grupa tokom godina, a ova mi je pokazala kako se bori za saigrače i sve što mogu da uradim je da vam se zahvalim momci" - poručio je Ledej obeleživši Leosra, Madara i Papapetrua.


Hoće li Madaru "grobari" koji mu zameraju što je "potrčao za novcem" oprostiti ovaj potez i uvideti da su ove stvari u sportu normalnost, ili će i dalje doživlavati odlazak Izraleca kao izdaju, pokazaće vreme.