Autor: Informer.rs

13.07.2023.

10:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Ivica Kralj: Dijabate se nikom ne javlja, možda se i ne vrati

Kralj je u izjavi za Mocartsport objasnio kako trenutno stoje stvari sa napadačem iz Malija. Kako stvari sada stoje, on se neće ni vratiti u Partizan, a o njemu informacije nemaju ni njegovi najbliži saradnici. Konkretno, Dijabate se ne javlja ni svom menadžeru, bivšem francuskom reprezentativcu Mikaelu Silvestreu.

Informer

To je potvrdio Kralj, koji ističe da je čitava situacija neuobičajena.

Nema nikakvih informacija i dalje. U kontaktu smo i sa njegovim agentom Majklom Silvestreom, ne javlja se ni njemu. Nenormalna stvar, ali šta da se radi. Ne znamo ni da li će se vratiti. Disciplinski postupak je pokrenut, sad šta dalje, kako, to je situacija u kojoj nismo bili nikad. Baš onako čudno nešto, tako da ćemo videti kako će se odvijati. Dakle, ni plus ni minus u odnosu na situaciju od pre 20 dana - poručuje Kralj za Mocartsport.

Informer

Partizan u Sloveniji na pripremama ne može da računa ni na Nemanju Jovića, fudbalera koji je nedavno tužio klub zbog neisplaćenih zarada. Prema Kraljevim rečima, očekuje razrešenje situacije, mada je jasno da je i Jović daleko od ostanka u Humskoj.

Ista situacija i sa njim. Opet kažem, ja sam ubeđen da može to nekako da se reši, da je možda sa njegove strane bilo nekog nesporazuma. Uvek za svakoga ima mesta u timu, suludo je to i pričati, to je dete Partizana. Malo je situacija čudna, da se to desi tako. Daj Bože da se desi promena, pa ćemo lako uvek razgovarati i dogovarati šta je najbolje za klub pre svega - dodaje Kralj.