Autor: Informer.rs

15.07.2023.

08:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Naneli zapalio društeve mreže! Javio se pred ponoć i napravio haos! (FOTO)

Odlični američki košarkaš Džejms Naneli bio je veoma bitan šraf u mašineriji Partizana prethodne sezone.

"Vidim da se timovi 'pune' ove godine", napisao je iskusni Amerikanac, a ta njegova objava  pokrenula je lavinu komentara i dobila mnoštvo lajkova za kratko vreme.

Pitanje je da li je ovo bila reakcija na dešavanja u Crvenoj zvezdi, koja je u petak imala pretrpan raspored kada su u pitanju pojačanja za novu sezonu, ili je as crno-belih mislio na nešto drugo. 

Bilo kako bilo, Zvezda je predstavila dva nova pojačanja Majka Tobija i Džoela Bolomboja, a pojavile su se informacije da je dogovorena i saradnja sa Šabazom Nejpijerom i Rokasom Gidraitisom. Dakle, Crvena zvezda bi mogla da bude prvi tim u Evroligi koji je kompletirao igrački kadar za narednu sezonu, a sve to nije promaklo ni pulenu Željka Obradovića.

Partizanov veliki rival je do sada angažovao Dejana Davidovca, Miloša Teodosića, Marka Simonovića i Adama Hangu, a Partizan u ovom momentu malo "kaska".  Crno-beli su jači za Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku,  a "grobari" se nadaju da će stići i Nikola Mirotić, koji je veoma blizu dolaska u Beograd! 

Navijači Partizana su Naneliju jasno stavili da od njega žele potpis na novi ugovor i ostanak u klubu sa kojim je osvojio ABA ligu.