Autor: Informer.rs

15.07.2023.

23:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Obradović mi je pomogao da pronađem samog sebe! Ove reči Lesora oduševiće navijače Partizana!

Naravno, intervju nije mogao da prođe bez priče o Partizanu i Željku Obradoviću. Lesor je oduševljen pre svega našim treneromm koji mu je pomogao, kako kaže, da pronađe samog sebe.

- On zna da smo mi prvo ljudi, pa tek onda profesionalni košarkaši. Teško je odvojiti privatan život od terena i uvek moraš da imaš pravi balans jer će ti to doneti radost i na terenu. Kada izađeš na teren moraš da budeš srećan, da svakog momenta budeš fokusiran i čistog uma i en razmišljaš o tome šta se događa pored tebe. Najvažnije mi je da budem ja, da budem Matijas Lesor, a ne samo košarkaš. Obradović mi je pomogao da pronađem samog sebe i dao mi slobodu da to uradim. Bilo je sjajno imati ga za trenera - rekao je Lesor.

Zatim je progovorio i o Kevinu Panteru koji za razliku od njega ostao u Partizanu.

- Mnogo smo razgovarali ovog leta, imamo dosta toga zajedničkog i da ne ulazim sada u detalje to nas je i zbližilo. Šalili smo se i dugo razmišljali gde bi ko mogao da ode i sve se dogodilo neverovatno brzo i ludo pa su ga svi videli u Barseloni, čak i ja. Onda se sve promenilo i Panter je ostao u Partizanu, što je i zaslužio kao i dobar ugovor. Srećan sam zbog njega i voleo bih da mi ponovo bude saigrač. To mislim za sve ljude sa kojima sam igrao u Partizanu jer smo bili posebna grupa ljudi koja je bila povezana na unikatan način. Kevin je moj brat, porodica i to je veće od košarke. Zauvek će to biti tako - završio je Francuz.