Autor: Informer.rs

17.07.2023.

19:06

Foto: informer.rs

Sport

Partizan okupio legende na promociji dresova! (FOTO/VIDEO)

Posebnu pažnju izazvao je dolazak Save Miloševića, legendarnog golgetera i bivšeg trenera Partizana. Nekadašnji golgeter maltene bio je u ilegali na sportskim događajima u zemlji još od 2020. godine, kada je revoltiran napustio klupu Partizana.

Informer

Došao je u pratnji svoje izabranice, sa srdačno se pozdravio sa još jednom legendom, Ivanom Ćurkovićem, inače počasnim predsednikom Partizana.

Nedugo potom, na promociju je stigao još jedan doskorašnji strateg, Gordan Petrić. Prethodnik Igora Duljaja takođe se prvo javio Ćurkoviću, a nije skidao osmeh sa lica po dolasku u hotel.

Informer

Među prvima je stigao Igor Duljaj, aktuelni strateg, koji je i sam nosio "Puminu" garnituru dresova u svom igračkom mandatu u klubu iz Humske.

Informer

Naravno, tu je bio i Ivica Kralj, sportski direktor kluba, a među zvanicama našao se i nekadašnji levi bek Marko Lomić. U foto galeriji pogledajte neke od detalja sa proslave.

Posebnu pažnju izazvao je dolazak najnovijeg pojačanja, Ksandera Severine. Momak sa ostrva Kurasao danas je potpisao trogodišnji ugovor, a stigao je nasmejan na promociju novog dresa.