Autor: Informer.rs

22.07.2023.

20:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan razočarao u generalnoj probi

Crno-beli su još jednom razočarali, s obzirom na to da se očekivala laka pobeda protiv tima iz Prve lige Srbije. Golove su postigli Samed Baždar za Partizan u 42. minutu i Ognjen Luković u 75. minutu za ekipu iz Gornjeg Milanovca.

Informer

Partizan je još jednom pokazao defanzivne slabosti i još jednom je ogolio istinu da mu je pod hitno potreban štoper pre početka nove sezone u prvenstvu Srbije i Ligi konferencija. Trener crno-belih Igor Duljaj izveo je vrlo jak sastav na ovom meču, pošto su u startnoj postavi bili Aleksandar Popović, Marko Živković, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Zlatan Šehović, Frenk Kanute, Danilo Pantić, Ksander Severina, Samed Baždar, Kvinsi Menig i Nemanja Nikolić. Praktično najjači mogući sastav.

Crno-beli i pored ofanzive u većem delu susreta nisu uspeli da dođu do trijumfa, pa ostaje da isprave sve nedostatke pre nego što sezona krene. Ekipi će se u ponedeljak priključiti najveće pojačanje Aldo Kalulu, ali on je ofanzivac, a utisak je da je još jedan štoper preko potreban.