Autor: Informer.rs

27.07.2023.

19:09

Foto: FK Partizan

Sport

Partizan blindirao bonusa za narednu sezonu!

Eksplodirao je Partizanov omladinski tim prethodne sezone i došao do titule u Srbiji ispred Crvene zvezde. Jedan od lidera generacije bio je talentovani ofanzivac Nemanja Trifunović koji je ovog leta priključen prvom timu, a danas je stavio paraf na novi ugovor sa crno-belima.

Dobio je Trifunović šansu ovog leta da se dokaže treneru Igoru Duljaju, odigrao je i nekoliko utakmica, a partije tokom priprema u Sloveniji "kupile" su mu produžetak saradnje. Vide Trifunovića u Humskoj kao idealno rešenje za "bonusa" naredne sezone zbog čega su rešili da ga "blindiraju" na duge staze. 

Trifunović je rođen 2004. godine, u finišu prethodne sezone je bio u protokolu nekoliko puta, ali nije dobio priliku da debituje. Ipak, moguće je da ćemo ga na terenu videti već ovog vikenda kada Partizan bude gostovao TSC-u na startu nove sezone Superlige Srbije. 

Očekuje se u narednim danima da će Partizan zvanično promovisati Aranđela Stojkovića iz TSC-a, kao i Mateusa Seldanju koji stiže za 1.300.000 evra iz Nefčija.