Autor: Informer.rs

30.07.2023.

11:47

Foto: Starsportphoto

Sport

Natho nakon burnog remija u Topoli poslao poruku i oduševio "grobare" (FOTO)

Partizan je odigrao 3:3 (2:2) u gostima protiv TSC-a, a meč su obeležile neke sumnjive sudijske odluke, kao i bura na kraju meča, kada su se igrači crno-belih stuštili ka sudiji Milanu Mitiću.

Bez obzira na sve to, bio je to jedan od najboljih mečeva u Superligi u poslednjih nekoliko godina. Briljirao je izraelski veteran Natho, koji je na meču protiv učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona zabeležio gol i asistenciju, ali i drugi put u mandatu u Humskoj promašio jedanaesterac.

Informer

Uprkos tome, bio je verovatno najbolji igrač na terenu i to sa 35 godina, čime je još jednom dokazao kakva je klasa od igrača. Nekoliko sati nakon remija u Bačkoj Topoli, Izraelac se oglasio na instagramu i poslao poruku koja će oduševiti sve "grobare".

"Pokazali smo dobru igru i timski duh. Uvek volim da kažem i reći ću ponovo - nastavićemo da se borimo. Daćemo sve od sebe u svakoj utakmici, protiv svih. Hvala navijačima na podršci", napisao je Natho na instagramu.

Natho je, osim sjajne igre, imao i burnu reakciju nakon prvog penala za TSC. U tim momentima vikao je na sudiju da treba da ga je sramota, uostalom, svi u Partizanu bili su nezadovoljni suđenjem u Bačkoj.

Izraelski as našao se u centru pažnje pre početka sezone, pošto je ostao uskraćen za kapitensku traku. Nije krio Natho da je nezadovoljan zbog te odluke, ali je ostao profesionalac što je i pokazao igrom i pristupom u meču 1. kola. Osim toga, bio je na udaru dela navijača kada je izjavio da Partizan "ima manje od jedan odsto šanse za titulu". Međutim, sada ga "grobari" ponovo slave i priželjkuju da što duže ostane, bez obzira što ima 35 godina.