Autor: Informer.rs

31.07.2023.

14:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Vazura psovao sudiju u Bačkoj Topoli, pomenuo i Terzića! (VIDEO)

Crno-beli su u subotu veče na gostovanju u Bačkoj Topoli ostali bez sva tri boda golom domaćih u dubokoj nadoknadi vremena. U Humskoj je kao glavni krivac označen glavni arbitar Milan Mitić (37) iz Leskovca, zbog čega je Partizan izdao i zvanično saopštenje, a potom je i sportski direktor Ivica Kralj javno zatražio ostavku Dejana Filipovića, predsednika Sudijske komisije FSS.

Informer

Miloš Vazura pobesneo posle remija sa TSC-om

Na društvenim mrežama isplivao je i snimak na kojem se vidi burna reakcija Miloša Vazure (36). Generalni direktor "parnog valjka" je iz svečane lože na stadionu "TSC arena" gledao utakmicu, a čim je sudija označio kraj, uputio mu je salvu uvreda.

I to nije sve, funkcioner crno-belih je u jednom trenutku pomenuo i Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

"Mamu ti je*em, go*no jedno. Je*ao te Terza, pi*ko jedna. Pi*da ti materina bre", izgovorio je Vazura besno, dok su ostali prisutni pokušavali da ga smire.

Podsetimo, u Partizanu smatraju da su žestoko oštećeni jer im je u 57. minutu poništen pogodak Mihajla Ilića zbog nepostojećeg ofsajda, a potom zato što je sudija Mitić start Pantića nad Cvetkovićem u 77. minutu okarakterisao kao drugi po redu jedanaesterac za TSC, iako je prekršaj načinjen van kaznenog prostora.

Informer

I trener Igor Duljaj imao je šta da zameri Mitiću

Takođe, u Humskoj su kao kardinalne greške arbitra iz Leskovca označili i ignorisanje namernog udaranja Nemanje Nikolića od strane Nemanje Stojića u prvih 45 minuta, kao i to što je prvi penal za TSC dosuđen nakon što je već označen kraj prvog poluvremena.

Inače, Sudijska komisija FSS, na čelu sa Dejanom Filipovićem, je za sutra tačno u podne zakazala zvanično obraćanje i reakciju povodom optužbi iz crno-belog tabora.