Autor: Informer.rs

11.08.2023.

11:16

Foto: Starsportphoto

Sport

FK Partizan platio dugove! Stigla struja u Humsku

Vladala je neizvesnost oko toga da li će i kako izabranici Igora Duljaja igrati utakmice u Humskoj, ali taj problem je sada rešen. Fudbalski klub Partizan platio je dugovanje prema Elektrodistribuciji Srbije, pa na stadionu ponovo ima struje.

Crno-beli su početkom jula ostali bez električne energije i to zbog zaduženja od 26 miliona dinara. Usledilo je potom i javno prepucavanje između čelnika FK i ljudi koji sada vode Jugoslovensko sportsko društvo Partizan (JSD) oko toga čija je obaveza da plati račune. U međuvremenu je FK kupio i aktivirao agregat, kako bi osposobio kancelarijski prostor za rad.

Informer

Fudbaleri Partizana igraće pod reflektorima

Međutim, s obzirom da je sezona uveliko počela i da "parni valjak" u nedelju treba da dočeka niški Radnički u Superligi (19.30), a potom u četvrtak i azerbejdžanski Sabah (21.00) u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, problem je morao pod hitno da se reši.

Informeru je danas iz Humske potvrđeno da su obaveze regulisane i da će igrači moći nesmetano protivnike da dočekuju pod svetlima reflektora.

S druge strane, Sportski žurnal navodi da su prostorije koje koristi JSD priključene na drugo brojilo.

"Drugi korisnik struje na istoj adresi, u Humskoj 1, Jugoslovensko sportsko društvo priključen je posle isključenja zbog dugovanja, na brojilo koje nije bilo u minusu, jer nije bilo ni korišćeno nekoliko godina" , navodi "Žurnal".