Autor: Informer.rs

13.08.2023.

12:45

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" u transu, Brazilac najavio povratak! (FOTO)

Brazilski fudbaler jedan je od najboljih stranaca u istoriji Partizana i veliki miljenik navijača! Njegove partije i sjajni golovi u evropskim mečevima, ali i duelima protiv Crvene zvezde i dan danas se prepričavaju u Humskoj, a najnovijom objavom na društvenim mrežama ozbiljno je zagolicao maštu "grobarima".

Iskusni ofanzivac je, pored interesantne poruke, okačio i snimak sa 152. večitog derbija, koji je odigran na stadionu Partizana. Tada je upravo popularni Leo u 89. minutu postigao jedini gol za trijumf nad najvećim rivalom od 1:0 i to prelepim volej-udarcem sa desetak metara.

Informer

 

Sve se to dešavalo u sezoni 2016/17. kada su crno-beli osvojili i poslednju šampionsku titulu, odnosno "duplu krunu", a Brazilac na 38 utakmica upisao 26 pogodaka, uz devet asistencija.

"Oduvek sam znao da ću se jednog dana vratiti u ovu zemlju. Ponosan sam što mogu da kažem da sam na ovom mestu proživeo najbolje trenutke u karijeri", napisao je Leonardo i tako simpatizere "parnog valjka" bacio u trans.

Na ovu njegovu objavu odmah su reagovali i njegovi bivši saigrači iz Partizana - sunarodnik Everton Luiz, ali i Nikola Đurđić, koji mu je upravo u pomenutom derbiju asistirao za pobedonosni pogodak.

Pored toga, Leonardo je objavio i priču na Instagramu, ali on je bio vezan za 154. derbi. Na meču odigranom na "Marakani" bio je dvostruki strelac, crno-beli su pobedili sa 3:1 i tako napravili veliki korak ka tituli.

Informer

 

Brazilac je, uz svoju fotografiju ispred južne tribine na kojoj "grobari" slave, napisao komentar:

"Utakmica koja će zauvek ostati u mom sećanju i srcu".