Autor: Informer.rs

14.08.2023.

13:30

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari", stigle su sezonske! Evo kako do karte, dobićete i čudno pitanje!

Mnogo je pitanja navijača bilo uoči nove sezone i sezonskih karata jer se "grobari" nadaju još jednoj dobroj sezoni u Evroligi.

Prošle sezone interesovanje za sezonske karte nije bilo kao ove, ali kada su dobri rezultati krenuli, teško je bilo doći i do pojedinačne ulaznice.

Klub sada zasluženo daje prednost onima koji su imali sezonsku i za 2022/23, ali iako je niste imali možete doći do nje.

Novina je i što će ulaznice važiti za ligaški deo Evrolige, ali ne i za plej-of.

"U ponedeljak, 14. avgusta počinje registracija za kupovinu sezonskih karata za sezonu 2023/24. Ulaznice će važiti za sve utakmice domaćih i regionalnih takmičenja, kao i za ligaški deo Evrolige. Ukoliko klub izbori plasman u plej-of ili plej-in fazu Evrolige, sezonske karte omogućuju pravo preče kupovine mesta po povlašćenim cenama", navodi se na sajtu KK Partizan.

Možete se registrovati putem ovog linka. To ne znači da ćete i biti u mogućnosti da kupite sezonsku kartu, ali znatno olakšava proceduru, o kojoj detaljnije možete pročitati ovde.

Informer

Kada otvorite sajt za registraciju, dobićete i osnovna pitanje poput kako se zovete, da ostavite broj telefona i mejl adresu, a posebno je zanimljiv poslednji korak.

Od aktuelnih košarkaša treba da izaberete trojicu koji su vam najomiljeniji.