25.08.2023.

12:43

Foto: Starsportphoto

Sport

Karadžić za Informer: Rastužio me je Partizan, ovako ne može dalje

Posle jedva izborenog prolaza u plej-of Lige konferencija, nakon što su Sabah pošli na penale, nije nije očekivao od izabranika Igora Duljaja da blistaju na poslednjoj prepreci. Jasno je bilo i da danski Nordsjeland nije Real Madrid ili Bajern, ali da ima dovoljno jaku ekipu da parira srpskom predstavniku. 

Informer

 

Mladi i brzi danski tim bio je u blagoj prednosti i zbog činjenice da igra kod kuće, na veštačkom terenu, na koji je u potpunosti naviknut. Sve to zajedno ne može da opravda činjenicu da se Partizan potpuno izblamirao. Izgubio je 5:0, a da nije bilo golmana Aleksandra Jovanovića ili da domaći igrači nisu pogađali stative, moglo je da bude i gore po crno-bele. Pitanje je da li danas, računajući i ekipu, postoji makar jedan čovek koji veruje da Partizan u revanšu ima šanse da nadoknadi gubitak i plasira se dalje. 

Navijači su sinoć u neverici gledali, pitajući se može li gore od toga. Mnoga pitanja su otvorena. Ali svima je zajedničko jedno - tužni su, nezadovoljni i ljuti zbog svega što se radi sa njihovim voljenim klubom. 

Informer

 

Izuzetak nije ni bivši prvi čovek crno-belih Tomislav Karadžić. Partizan trenutno gleda kao prosečan navijač, bez uplitanja u dešavanja u klubu. Ipak, zabolelo ga je ono što je video.

- Gledao sam utakmicu, kao što gledam sve utakmice Partizana. Tužan sam i razočaran. Trenutno nemam drugi komentar. Ovako teško da može dalje - rekao je Karadžić za Informer. 

U više navrata ranije pričalo se o tome hoće li predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura konačno da podnesu ostavke. Za sada nema naznaka da su spremni da odu, mada slede teški dani u Humskoj.