Autor: Informer.rs

29.08.2023.

23:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan pripreme počeo slavljem! Ponitka nije očekivao ovakvo iznenađenje (VIDEO)

 

Izabranici Željka Obradovića jutros su otputovali na Kopaonik na prvi deo priprema za novu sezonu, gde ih je po dolasku sačekalo lepo iznenađenje, a potom su i večernjim satima slavili zajedno sa novim pojačanjem Mateušom Ponitkom.

Poljski reprezentativac danas je proslavio 30. rođendan, što crno-beli naravno nisu zaboravili, pa su odlučili da iznenade krilnog košarkaša. Tokom večere stručnog štaba i igrača, Ponitka je dobio tortu, a saigrači su mu aplaudirali i pevali rođendansku pesmu. Naravno, usledilo je obavezno zamišljanje želje i duvanje svećica, što su svi ispratili ovacijama.  Doskorašnji igrač Panatinaikosa je bio vidno oduševljen ovim gestom Partizana.

Inače, trener Obradović okupio je juče ekipu u Beogradu i to pošto su stigla nova pojačanja crno-belih za novu sezonu - Ponitka, Frenk Kaminski, Pi-Džej Doužer i Ognjen Jaramaz. Regionalni prvak u punom sastavu trenirati na Kopaoniku, a jedino će nedostajati Aleksa Avramović, koji je sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Manili.