Autor: Informer.rs

30.08.2023.

13:23

Foto: Starsportphoto

Sport

Cirkus u Partizanu! Niko u klubu ne zna da je Vučelić bivši!

Tokom konferencije trenera Igora Duljaja pred sutrašnji revanš plej-ofa za Ligu konferencija protiv Nordsjelanda (21.00, RTS 1), odjeknula je informacija da je Milorad Vučelić podneo ostavku.

Novinar Infromera je i dalje na stadionu Partizana i javlja da su zaposleni u Humskoj bili zatečeni informacijom koju su saznali od nas, a cela situacija govori koliko je žalosno stanje u crno-belom taboru.

Informer

Otišao je Vučelić, ostavio javašluk, tugu, čemer, jad, dugove i mnogo toga još. Brukanje u Evropi, jedva izborenu četvrtu poziciju minule sezone, istorijski finansijski dug, stadion koji se raspada i koji je do skoro bio bez struje i još gomilu problema...

A Miloš Vazura? Od generalnog direktora nema ni traga ni glasa. Mudro ćuti, sedi u fotelji gluv i nem je na želje "grobara" da i on podnese ostavku. Mnogo toga je trulo u klubu koji je decenijama bio dika i ponos srpskog fudbala. 

Ostaje da se vidi šta nose dani pred nama i nadamo se da makar zaposleni u Partizanu neće više iz medija da saznaju šta im se dešava u klubu.