Autor: Informer.rs

01.09.2023.

11:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Nemanja Jović dobio raskid ugovora na štetu Partizana!

Mladi fudbaler Nemanja Jović (21) od danas i zvanično više nije igrač Partizana, pošto je dobio raskid ugovora na štetu kluba, potvrđeno je Informeru!

Informer

Jović je pre dva meseca tužio klub i zahtevao isplatu dugovanja u iznosu od čak 900.000 evra. Odluku o raskidu ugovora na štetu kluba donelo je Veće za rešavanje sporova pri Fudbalskom savezu Srbije, a ostaje pitanje koliko će crno-beli na kraju morati da isplate mladom reprezentativcu Srbije.

Iako je inicijalno dugovanje 900.000 evra, o tome će se naknadno razmatrati, kada se saslušaju sve strane i kada se prikupi celokupna dokumentacija. Mladi Jović važio je za jednog od najvećih talenata kluba iz Humske i kada je dobio šansu, dobro je počeo svoj kratkotrajni mandat u crno-belom dresu.

Ipak, u drugom delu prošle sezone sve manje je dobijao šansu, a između dve sezone odlučio je da tuži klub i zatraži sve što mu se duguje. To će samo produbiti krizu u fudbalskom klubu Partizan, koji je u četvrtak uveče i zvanično ispao iz Evrope, pošto je eliminisan od danskog Nordsjelanda.