Autor: Informer.rs

04.09.2023.

08:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Propalo - Partizan ostao bez dva miliona!

Slovio je Samed Baždar za jednog od najvećih talenata Partizana kada je pre par godina Fenerbahče doneo "džak para" u Humsku kako bi momka rođenog u Novom Pazaru odveli u Istanbul. Crno-beli tada su bez ikakve dileme odbili turskog velikana, a Baždar nikada nije potvrdio svoj potencija. 

Uglavnom je talentovani fudbaler bio rezervna opcija kod trenera u Humskoj. Isti slučaj je i sada, kod Igora Duljaja, zbog čega je postojala mogućnost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu. Praška Slavija bila je silno zaiteresovana za Baždara, transfer je bio dogovore, a onda je zbog problema u češkom velikanu došlo do komplikacija. 

Kako prenosi navijačka Instagram stranica "pbg.news", unutrašnji problemi u upravi Slavije stopirali su transfer Sameda Baždara koji će, po svemu sudeći, ostati u Partizanu. 

- Upravo je propao transfer Sameda Baždara u Slaviju iz Praga. Nudili su Česi 2 miliona eura i bonuse, a Partizan je bio zadovoljan ponudjenim uslovima. Igrač je imao kupljenu avionsku kartu za sutra ujutru i spakovane kofere, ali zbog unutrašnjih previranja u češkom velikanu od realizacije transfera neće biti ništa - navode na Instagram stranici "pbg.news". 

Samed Baždar ima svega 19 godina, a iz sabe čak četiri sezone u prvom timu crno-belih. Do sada je za Partizan odigrao 46 utakmica, postigao četiri gola i dodao tri asistencije.