05.09.2023.

15:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Trifunović: Sašu Ilića nisam mogao da odbijem (VIDEO)

 Krilni fudbaler je ove sezone debitovao za prvi tim crno-belih i već se oprobao i na evropskoj sceni i u domaćem prvenstvu. Prisetio se kako je reagovao na Ilićev poziv.


-Pozvao me je Saša Ilić, koji je tada bio selektor mlade reprezentacije Srbije. Veliku težinu je imao taj poziv, selektor, legenda Partizana. Taj poziv jednostavno nisam mogao da odbijem - sa osmehom se prisetio Trifunović.
Veliku podršku ima u sadašnjem treneru Partizana Igoru Duljaju. Ističe da mu prija rad sa mladim stručnjakom. 
-Pre svega, jako je posvećen svom poslu, mnogo pomaže nama mladim igračima da se što pre naviknemo i napredujemo. On je fudbal igrao na najvišem nivou i sada želi da na nas prenese znanje koje je stekao. Traži na svakom treningu i utakmici disciplinu, trud i zalaganje - objašnjava Trifunović.

Informer

 

To što se ove sezone u Humskoj neće igrati neko evropsko takmičenje, Trifunović gleda kao šansu da se što bolje pripreme za prvenstvene utakmice. 
-Sve se dešava sa razlogom, verujem da ćemo biti odmorniji i da ćemo imati mnogo više vremena da se fokusiramo na prvenstvo. To nam je jako važno, jer svi verujemo i želimo svim srcem da vratimo titulu u Humsku, gde joj je mesto - zaključio je Trifunović.