Autor: Informer.rs

17.09.2023.

22:06

Foto: Starsportphoto©

Sport

Duljaj zadovoljan: Kada posle 0:2 postignete tri gola možete samo da aplaudirate igračima!

Ponovo je Partizan odigrao utakmicu  za infarkt... Crno-beli su, kao i pre dve nedelje protiv IMT-a, počeli da igraju tek kada je rival poveo sa 2:0, a ishod je ponovo bio isti. Izabranici Igora Duljaja preokrenuli su rezultat pred svojim navijačima i savladali Radnik iz Surdulice u sedmom kolu Superlige Srbije. 

- Moram da čestitam kolegi iz Surdulice, odlično je pripremio ekipu, primili smo golove iz situacija kojih smo se plašili. Ponovo evrogol protiv nas. Sa druge strane, čestitam mojim momcima koji su prevazišli sve probleme, verovali su zajedno sa publikom da će pobediti - rekao je Duljaj. 

Partizan je primio čak 12 golova na šest utakmica u Superligi Srbije, ali se Igor Duljaj nije složio sa konstatacijom novinarke "TV Arenasport" koja je istakla da je ponovo poslednja linija "zatajila". 

- Ne slažem se da je odbrana bila loša i protivnik ima plan. Kada primite onakav gol, kao što prvi protiv nas, možete samo da aplaudirate. Isto tako, kada uspete da postignete tri nakon dva primljena, jedino što možete je da aplaudirate - poručio je trener Partizana.