20.09.2023.

09:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Nema kraja problemima! Partizan tužen zbog golmana!

I vrapci na grani znaju da Partizan kuburi sa finansijama i da je u velikoj krizi, a u prilog tome govori poslednja tužba koja je stigla u Humsku.

Nije bilo struje tokom leta zbog duga, ne cvetaju ruže crno-belima, a sa Kipra su stigle loše vesti. Naime, nije plaćena prva rata za golmana Aleksandra Jovanovića od svega 50.000 evra.

Ne zna se da li je to nemarnost ljudi iz Partizana ili je došlo do toga da toliko nema novca, ali šta god da je u pitanju porazno je da klub renoma crno-belih ima ovakve probleme. Kako tvrde kiparski mediji, FIFA je već reagovala i zabranila srpskom klubu registrovanje novih igrača, dok se ne isplati novac Kipranima.

Informer

Partizan je dobio novi rok da uplati novac Apolonu, a to je 31. oktobar, pa ako ni tada to ne učini uslediće ozbiljnije sankcije.

Veliko pojačanje za crno-bele predstavlja Aleksandar Jovanović koji je ovog leta došao u Partizan iz Apolona i opravdao očekivanja. Kompletan transfer trebalo je da košta 450.000 evra, a prvih 50.000  još nije legla na račun kluba iz Limasola.