Autor: Informer.rs

22.09.2023.

22:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

Duljaj: U Pančevu utakmica godine, derbi k'o derbi...

Uspeo je Partizan da veže petu pobedu u Superligi Srbije pošto je na teškom gostovanju u Pančevu savladao Železničar sa 2:1. Strateg crno-belih Igor Duljaj bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika i zahvalio se navijačima na sjajnoj podršci. 

- Veoma teško za psihu, rekao sam momcima da ne misle o derbiju, protiv Pančeva smo odigrali meč godine. Mnogi su mislili da smo osvojili tri boda i pre nego što je utakmica počela. Kolega odlično poznaje moj tim, sjajno je spremio svoju ekipu, dobro su se branili. Verujem da je zaslužena pobeda i hvala navijačima na sjajnoj atmosferi - objasnio je Igor Duljaj. 

U sredu od 19 časova u Humskoj nas očekuje večiti derbi. Uprkos tome trener crno-belih nije želeo da otkriva planove za duel sa najvećim rivalom - Crvenom zvezdom. 

- Sutra momci imaju slobodan dan, a od nedelje pripreme za derbi. Ima vremena da uradimo analizu, videćemo - tajanstven je ostao trener Partizana u razgovoru za "TV Arenasport". 

Sa druge strane, strateg Železničara Aleksandar Linta nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo. 

- Čestitke Partizanu na pobedi, ali i mojim momcima na borbi. Nisam potpuno zadovoljan, da smo igrali kao u poslednjih 10 minuta mogli bi da se nadamo nečemu više. Primili smo gol sa igračem manje, velike ekipe kao što je Partizan to ne praštaju - rekao je Aleksandar Linta.