Autor: Informer.rs

03.10.2023.

00:07

Foto: abaliga.com

Sport

Anđušić kopirao Noleta: Svidela mi se ta njegova slušalica!

Nije preterano naglasiti da je praktično savršenu utakmicu odigrao Danilo Anđušić (32) na premijeri ABA lige protiv Barana.

Pet puta je iskusni bek šutnuo za tri poena i svaki put pogodio, dok je iz isto toliko pokušaja za dva poena precizan bio četiri puta. Na kraju, učinak od 23 koša, uz četiri skoka i jedne asistencije.

U jednom trenutku je na specifičan način odlučio da proslavi pogođenu trojku. U stilu Novaka Đokovića "spustio je slušalicu", baš kako je i najbolji teniser sveta nedavno obeležio pobedu nad Benom Šeltonom u polufinalu Ju-Es opena.

- Neko iz prvog reda mi je dobacio da ubacim neku trojku za njega. I kada sam pogodio uradio sam to sa slušalicom kao Novak. Možda budem to radio čitave sezone, sviđa mi se. Generalno, ta proslava mi je baš bila super kada je Đoković izveo - rekao je Anđušić posle meča.

Informer

 

Nije želeo mnogo da priča o svom učinku i ističe se u prvi plan, već je podvukao da je kolektiv iznad svih i svega.

- Uvek može bolje. Jedva smo čekali da počne sezone, ne razlikujemo se od drugih. Jako je bitno da smo startovali pobedom. Igrali smo dobru odbranu, malo smo pali u nekom momentu, ali brzo smo se podigli. Imamo samopouzdanja za sve ono što tek sledi - dodao je Anđušić.

A sledi premijera u Evroligi. Put u Tel Aviv i okršaj sa Makabije u četvrtak veče (20.05).

- Zaboravljamo već sve što smo sada uradili. Čeka nas odlazak u Izrael, a svi znamo koliko je teško igrati protiv Makabija na njihovom terenu - zaključio je Anđušić.