Autor: Informer.rs

04.10.2023.

00:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Panter pred Tel Aviv: Zreliji smo i jači, ne plašimo se Makabija!

Ostanak Kevina Pantera (30) u Humskoj svakako je najveće pojačanje za tim Željka Obradovića. Sjajni šuter će i u narednoj sezoni predvoditi na parketu crno-bele, a prvi ispit sledi u četvrtak veče protiv Makabija (20.05).

Gostovanje u Tel Avivu jedno je od najtežih u Evropi, ali Amerikanac tvrdi da se Partizan nikoga ne plaši i da je ekipa sada znatno iskusnija.

- Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova, za sve nas, idemo iz meča u meč. Biće sigurno i uspona i padova, takav je i život i sport. Spremni smo za Makabi, znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebno da svih 40 minuta igramo jaku i pametnu košarku. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno i napredujemo. Osećam da smo napredovali i da smo sada zrelija ekipa - rekao je Panter.

Informer

 

Iskusni bek nije mnogo želeo da se osvrće na ono što je bilo prošle sezone, pogotovo na četvrtfinalnu seriju protiv Reala, kada su crno-beli ispustili vođstvo od 2:0 u pobedama.

- Krivim sebe za neke poraze u finišu minule sezone. Želim da budem bolji lider, ne samo na parketu, već na razne načine. Mnogo mi znači i što su mi navijači skandirali protiv Mornara na startu ABA lige. Lepo mi je što sam se vratio, ovo je treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem - naglasio je Panter.