Autor: Informer.rs

17.10.2023.

20:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

Obradović nezadovoljan: Ovo nije dovoljno!

Nije uspeo Partizan ni posle 13 godina da savlada Barselonu u Evroligi. Katalonci su zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena i ofanzivnom skoku uspeli da slave u Beogradu i tako nakon tri kola u elitnom takmičenju ostanu neporaženi. 

Nije Partizan briljirao zbog čega je vidno nezadovoljan nakon utakmice bio Željko Obradović. Trener crno-belih bio je jasan kada je u pitanju njegov sastav i istakao da je prvo poluvreme bilo izuzetno "tanko". 

- Najvažnije je bilo prvo poluvreme, imali smo samo tri asistencije. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali ni to nije bilo dovoljno. Čestitam Barseloni na zasluženoj pobedi - kratko je rekao Obradović. 

Informer

 

Naravno, u taboru Barselone raspoloženje je bilo totalno drugačije. Strateg Katalonaca Rođer Grimau bio je zadovoljan izdanjem svojih momaka posebno u drugom poluvremenu kada je Partizan pokušao da se vrati u meč. 

- Jedini način da pobedite u ovakvoj atmosferi je da igrate timski. Zadovoljan sam kako smo izgledali i u napadu i u odbrani. U drugom poluvremenu nismo bili sjajni, ali smo defanzvno priveli utakmicu kraju - rekao je Rođer Grimau.