Autor: Informer.rs

18.10.2023.

18:00

Foto: EPA

Sport

As Olimpijakosa oprezan: Partizan je čvrsta i opasna ekipa!

Larencakis se ove sezone nametnuo kao jedan od lidera ekipe iz Pireja nakon odlaska Saše Vezenkova u NBA ligu. Dolaskom Nikole Milutinova dobio je fantastičnu ispomoć pod košem i "drugog čoveka" koji vodi igru trenera Jorgosa Barcokasa.

Informer

Nikola Milutinov

Olimpijakos je sinoć, kao i naredni rival Partizan, doživeo poraz, a bolji od Pirejaca bio je Armani sa 65:53. Sada, ekipa predvođena Larencakisom, kao i izabranici Željka Obradovića u svoj međusobni duel ulaze željni pobede nakon nešto slabijeg starta sezone - obe ekipe su trenutno na bilansu od jedne pobede i dva poraza.

- Partizan je definitivno opasan tim. Imaju igrače koji svima mogu da napune koš, kao što su Panter i Ledej. Dobro su popunjena i čvrsta su ekipa, ali verujem da uz našu odbranu i ako pronađemo pravi ritam, uspećemo da dođemo do pobede - najavljuje Larencakis.

Informer

Kevin Panter

Biće jako zanimljivo videti atmosferu u dvorani "Mira i prijateljstva", naročito kada se uzme u obzir da su navijači Olimpijakosa "braća" sa najvrelijim pristalicama Crvene zvezde. Da će i ovoga puta biti "vrela" atmosfera na tribinama, nada se Janulis Larencakis.

- Navijači su uvek bili uz nas u prošlosti. Možda im se ne sviđa kako smo krenuli u novu sezonu, ali još je rano za bilo kakve zaključke. Podigli smo lestvicu visoko poslednjih godina. Verujem da će na duže staze sve da dođe na svoje mesto, kada budemo kompletni i da ćemo tada biti oni kakvi svi očekujemo da budemo. Sutra je novi meč, koji jedva čekamo. Igramo u svojoj kući i želimo da krenemo u seriju pobeda“. - poručuje reprezentativac Grčke.