Autor: Informer.rs

19.10.2023.

10:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Loše vesti za Žoca! Jako bitan igrač propušta oba derbija sa Zvezdom?

Košarkaški klub Partizan juče je otputovao u Atinu gde će večeras (20.15, Sport klub 1) igrati protiv Olimpijakosa, a na tom meču trener Željko Obradović neće moći da računa na poljskog košarkaša Mateuša Ponitku, koji već duže vremena ima problema sa povredom ramena, prenosi "Mocart sport".

Iskusni univerzalac nije igrao ni protiv Barselone u utorak, kada je Partizan doživeo poraz, a kako prenosi pomenuti portal, pitanje je da li će Obradović moći da računa na ovog momka ni u predstojeća dva večita derbija protiv Crvene zvezde.

Informer

Prvi je na programu 26. oktobra u okviru Evrolige, a drugi četiri dana kasnije u ABA ligi. U oba navrata Partizan će biti domaćin. Ponitka je letos došao kao veliko pojačanje nakon što mu je istekao ugovor sa Panatinaikosom, ali povreda ga je sprečila da se istakne kao jedan od lidera tima, što se od njega očekuje.

Zasad nije poznato koliko će trajati oporavak Ponitke, a očekuje se da večeras nakon meča sa Olimpijakosom Obradović detaljnije opiše šta se dešava sa Poljakom.