Autor: Informer.rs

19.10.2023.

14:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok u Humskoj! Agencija bliska Ramadaniju tužila Partizan i zahteva ogroman novac!?

Nema mira u Partizanu! Kako prenose malteški mediji, agencija pod nazivom " Dito Trejding end Konsalting Limited" stacionirana na Malti tužila je navodno Partizan i potražuje 150.000 evra za usluge skautinga i kako se navodi "druge fudbalske usluge".

Ovu informaciju preneo je "Malta Tajms", a na prvi pogled čitava priča deluje potpuno neverovatno, čak i nadrealno. Navodno, pomenuta agencija potpisala je ugovor sa Partizanom u januaru 2017. godine, a prema slovu ugovora, predviđeno je da agencija pomogne crno-belima u raznoraznim aktivnostima.

Informer

Pretpostavlja se u skautiranju igrača, traženju potencijalnih meta, kao i uspostavljanju kontakta sa klubovima i igračima. Međutim, klupko počinje da se polako odmotava, s obzirom na to da je pomenuta kompanija 2022. godine potpisala ugovor i postala deo menadžerske agencije "Lian Sports Limited".

U pitanju je agencija u vlasništvu Falija Ramadanija, čuvenog menadžera koji ima dugu istoriju saradnje sa Partizanom, ali i srpskim fudbalom. Navodno, dug nije nastao kada su se firme zvanično fuzionisale. Ipak, postavlja se pitanje da li je Ramadani, makar nezvanično, imao udela u poslovanju agencije pre nego što se fuzionisala sa njegovom.

Kako bilo "Malta Tajms" piše da je "Lian Sports" pokušao da dogovori vansudsko poravnanje sa crno-belima, ali da iz Humske nije bilo odgovora.

Informer

Informer je povodom ove priče kontaktirao generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru, koji kategorički odbacuje da ova priča ima veze sa istinom.

- Sve su to budalaštine - kratko je poručio Vazura u poruci.

Starsportphoto