Autor: Informer.rs

21.10.2023.

19:37

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se čovek koji je razdvajao Meniga i Duljaja! Nađ za Informer: Imam samo jednu poruku!

Nema mira u fudbalskom klubu Partizan! Crno-beli su u petak veče savladali Spartak u Subotici sa 3:0 i nastavili fantastičan niz rezultata, ali pobeda je ostala u drugom planu zbog tuče ofanzivca Kvinsija Meniga i trenera Igora Duljaja!

Njih dvojica su u finišu utakmice nasrnuli jedan na drugog i malo je falilo da se sve završi pesničenjem ili rvanjem. Bruka i sramota su već nastale, a skandal svetskih razmera sprečio je Albert Nađ, nekada beskompromisni defanzivni vezista, a sada prvi pomoćnik Igora Duljaja.

Informer

Informer je pozvao Nađa da prokomentariše dešavanja iz Subotice i da otkrije javnosti kakve će posledice snositi Kvinsi Menig, odnosno, šta na sve to kaže njegov šef i prijatelj Igor Duljaj.

Međutim, Nađ kaže da je sa utakmice iz Subotice važniji rezultat nego ono šta se desilo između mladog stručnjaka i Holanđanina.

Informer

- Najvažnija vest sa utakmice iz Subotice je da je Partizan pobedio 3:0. To je moja jedina poruka. Ne znam šta Zvezda radi u ovom trenutku, ali najvažnija vest posle utakmice protiv Spartaka je da smo osvojili tri boda i da smo otišli na plus sedam. Sve ostalo je nevažno - rekao je Nađ za Informer.