Autor: Informer.rs

22.10.2023.

14:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan protiv Mege za popravni nakon dva vezana poraza!

Duel beogradskih klubova odigraće se u čuvenoj "Hali sportova" na Novom Beogradu, gde su izabranici Marka Baraća domaćini ove sezone.

Aktuelni regionalni šampion dolazi im na noge uzdrman, posle dva vezana poraza u Evroligi, od Barselone i Olimpijakosa, pa će sigurno tražiti šansu za popravni.

Trener Partizana, Željko Obradović neće moći da računa na povređenog Mateuša Ponitku. Iskusni stručnjak upozorio je da protiv Mege ne sme da bude nikakvog opuštanja. 

- Igrali smo protiv njih na ABA Superkupu u Podgorici i bila je to jedna jako dobra utakmica. Ponovo su napravili veoma interesantnu ekipu, sa mladim igračima, koji su željni dokazivanja i sigurno će igrati sa najvećom mogućom motivacijom. Na nama je da budemo makar na istom nivou i da odigramo kvalitetno - poručio je Obradović.

Informer

 

Plejmejker crno-belih Aleksa Avramović očekuje dobru reakciju celog tima posle neuspeha u Evroligi.

- Mega uvek ima sjajan skauting, gde izvuče te najbolje mlade igrače iz raznih delova Balkana i Evrope. Svaka im čast na tome, rade ozbiljan posao. Idemo im u goste posle dva poraza, pogotovo ovog tesnog protiv Olimpijakosa u produžecima, gde smo imali sve u svojim rukama. Moramo da ustanemo, da pokažemo da smo bolji i da počnemo da igramo agresivnije - naglasio je Avramović.