Autor: Informer.rs

05.11.2023.

12:00

Foto: Starsportphoto

Sport

ANKETA: Da li Partizan u Novom Pazaru može do 12. pobede zaredom?

Okršaji između Partizana i Novog Pazara uvek su bili i više od igre, a pored žestoke borbe na terenu, često je prštalo i na tribinama!

Međutim, u predstojećem susretu ljubitelji fudbala ostaće uskraćeni da uživo gledaju sudar aktuelnog lidera na tabeli i ekipe koju predvode upravo momci koji su se afirmisali i ostavili dubok trag u Humskoj - Adem Ljajić, Marko Šćepović i Sejduba Suma.

Informer

Adem Ljajić

Razlog zbog kojeg će tribine sutra biti prazne jeste kazna FSS. Plavo-beli moraju da odrade još jedan meč, zbog incidenata koje su njihovi navijači napravili tokom duela sa Vojvodinom sredinom oktobra.

Bez obzira na sve okolnosti i činjenicu da neće imati podršku "grobara", koji su ove sezone znatno brojniji na gostovanjima, jasno je da izabranici Igora Duljaja dolaze s jasnom namerom - da upišu nova tri boda.

Crno-beli su u odličnoj formi, ostvarili su 11 vezanih pobeda u domaćem prvenstvu, a sada merkaju i 12. Imaju u timu trenutno najboljeg strelca lige Mateusa Saldanju (devet golova), ali i najbolju odbranu (deset pogodaka), koja nije kapitulirala na poslednjih pet utakmica.

Informer

Mateus Saldanja

S druge strane, Novopazarci su trenutno šesti na tabeli, a u poslednje tri runde ostvarili dva trijumfa, uz jedan remi. Nema sumnje da će ekipa Siniše Dobrašinovića učiniti sve da uzme skalp favoritu iz Beograda.

Šta vi očekujete na stadionu kraj Jošanice?