Autor: Informer.rs

10.11.2023.

14:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan odlučio da časti navijače za Čukarički!

Fudbaleri Partizana pokušaće protiv "brđana" da ostvare i 13. uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu, a zbog toga su u pomoć odlučili da pozovu i navijače.

Poznato je da "grobari" sa južne tribine bojkotuju utakmice koje se igraju na stadionu u Humskoj, zbog neslaganja sa radom uprave, dok na svim gostovanjima bodre ekipu.

S druge strane, na mečevima kod kuće publika je uglavnom na "istoku" i "zapadu", pa je klub sada rešio da ulaz bude besplatan i tako počasti svoje simpatizere.

Informer

 

Svi zainteresovani moraće prethodno da preuzmu karte, a evo i na koji način.

"Preuzimanje besplatnih ulaznica je moguće uz lični identifikacioni dokument na sledećim mestima - poslovnica Tiketlajna "Novi Merkator" (subota, od 10.00 do 18.00) i blagajna stadiona (od 14.00 do 19.00). Za prethodno kupljene karte, biće izvršen povraćaj novca", saopštili su iz Partizana.

Podsetimo, crno-beli su trenutno lideri u Superligi, sa šest bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu. Ekipa Igora Duljaja vezala je 12. pobeda zaredom, ali i šest utakmica na kojima nije primila gol, tačnije 598 minuta.

Nakon duela sa Čukaričkim, koji je prošlu sezonu završio na trećoj poziciji, odnosno ispred "parnog valjka", sledi reprezentativna pauza. Posle nje je na programu još jedan derbi u Humskoj i to protiv aktuelnog viceprvaka TSC-a.