Autor: Informer.rs

13.11.2023.

08:00

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" nemilosrdni! Pobesneli kao nikada do sada, usijao se Tviter!

Bio je Partizan  apsolutni favorit u ovom meču, on tu ulogu nije uspeo da opravda. 
Košem plejmejkera Stefana Mudija, Igokea je pobedila crno-bele i nanela im drugi poraz u ABA ligi ove sezone. U poslednjih 15 sekundi, on je izborio posed za goste u skoku za "mrtvu" loptu sa Zekom Ledejom, a onda je takođe protiv krilnog centra crno-belih utrčao u reket i postigao pobednički koš dve sekunde pre kraja.

Trener Željko Obradović je posle susreta govorio o motivaciji, nije imao milosti prema svojim igračima.

- Imali smo priliku da vidimo kako neki igrači daju sve od sebe, dok se neki ponašaju prilično indolentno. Videćemo zašto je to tako, pričaćemo i pokušaćemo da ih dignemo, to nam je posao - rekao je Obradović.

Nakon šokantnog poraza, navijači Partizana su "zapalili" Tviter, ni oni nisu štedeli ljubimce.

"Braćo u KKP, mnogo vi novaca uzimate da biste kulirali tri četvrtine meča u bilo kom takmičenju", bio je komentar jednog navijača.

"Ne može čovek srećan da bude ni sat vremena"!

"Više nego zaslužena pobeda Igokee, sramotan pristup Partizana i jos jednom očajno odigran posed iz auta na manje od 2 sekunde do kraja. Sramotan pristup zaista. Biće još ovakvih poraza, dok ne budemo igrali odbranu i Avramović bude prvi plej. I Prepelic je plejčina za ove...

"I KKP je u sličnoj dubiozi kao i KKCZ , samo su imali malo više sreće u Evroligi, ali im se zato vratilo u ABA ligi. Na sreću su izvukli pobedu protiv Fenera. Nas što su dobili je više što smo mi katastrofa bili, nego što su oni bili dobri", bilo je prozivki i iz crveno-belog tabora.