Autor: Informer.rs

15.11.2023.

22:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Obradović nezadovoljan: Devet razlike kaže da je Bajernu bilo lako...

Pobeda protiv Fenerbahčea delovala je kao prekretnica sezone za Partizan, a umesto toga... Problem. Crno-beli su nakon trijumfa u Beogradu doživeli dva poraza, prvi protiv Igokee u ABA ligi, danas od Bajerna u Evroligi. 

Mnogo razloga za brigu ima Željko Obradović posebno zbog činjenice da crno-beli već za dva dana dočekuju berlinsku Albu u okviru devetog kola. 

- Devet poena izgleda kao da je ovo bila laka pobeda za njih, ali smo bili na posed zaostatka. Poen uz faul bio je ključan i to je to - rekao je kratko vitno nezadovoljni Obradović. 

Kasnije na konferenciji za medije trener Partizana bio je dosta rečitiji. Obradović je odgovorio na pitanje vezano za motivaciju budući da je "BMW Park" u Minhenu bio dupke pun navijačima crno-belih. 

Informer

 

- Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu, sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo - rekao je Obradović. 

Nakon poraza u Minhenu Partizan i Bajern izjednačili su se na tabeli Evrolige sa po tri pobede i pet poraza.